sinaia, the greatest "shit" resort

sinaia un fel de mamaia.. multa muie pe banii tai.. pai de ce nu, daca miticilor le place asa de tare sa aiba gura plina.. sa schieze asa, cu ochii-n ceata!!.. sinaia e toata o ruina.. de la drumuri la cladiri.. cred ca carol se rasuceste in mormint si ar veni sa-si darime pelesul cu miinile goale.. expozitia  de anul trecut, dedicata lui klimt, un esec cu super-poster.. bravo oprea vlad!!..

oricum, cine vrea sa schieze in rahatul asta de tara cam asta ar fi ordinea: schi de tura hai-hui prin carpati, vidra, azuga, poiana, straja .. si evident, pentru fani, sinaia! - daca-ti place asa de tare sa-ti umple gura vladut:D

niste info pt sado-maso:
 - termeni: gondola - de la 1000 la 1400m, telescaun - de la 1400 la 2000, telecabina - din sinaia la 2000, valea dorului (sus), valea soarelui (sus)
 - var1,2: urci cu masina la 1400 si iei abonament de 1 zi la telescaun (cca 120 ron) si te dai off-piste pe carp [7], papagal [8] (asta esti daca ai venit aici), drum de vara. Acest scenariu e putin probabil de realizat din cauza ca nu poti urca cu masina [daca e zapada]. Deci mai dai 18 lei pe gondola + 5 lei parcare. Deci cca 140 ron /pers.
 - var 2: te dai pe valea dorului: urci cu telecabina si te dai pe sus pe platou (pe niste rosii scurte si prapadite dar singurele schiabile de pe platou): 32 + 120 = 152 ron. Numai instalatii vechi si foarte vechi. Cam anii 70!!! Numai in Parang-Rusu mai vezi asa ceva.
 - var 3: te dai pe valea soarelui: abonament gondola + instalatii valea soarelui + 1 urcare telescaun = 120 +18=148 ron. Nu prea schiez. Numai niste albastre prapadite. Poti merge cu putin efort si pe rosiile din valea dorului. Sus un singur scaun "nou", montat prost.
 - alte variante: combinatii de urcari pe puncte si multa plaja in puii mei!!!


poze cu sinaia niciodata:)


 

Copyright © 2010 OOMPh All Rights Reserved

Design by Dzignine